VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Vill ju jobba

På något sätt hamnade jag först på vårdcentralen, sen akuten och tillsist avd 5. Jag vet inte vad felet är och vården vet det inte heller.  (null)

Det var en arbetsterapeut och sjukgymnast hos mig och hon undrade om jag inte behöver mer hjälp hemma. De erbjöd sig att kontakta kommunen. Vet inte hur de visste och hur de kan se men mina tårar rann när jag berättade att jag är så slut ibland att jag inte orkar stå upp när jag borstar mina tänder. Att jag bitvis är fånge i mitt hem.
 Den matematiken är svår med tanke på att jag driver eget förtetag där jag åker runt på konsulttjänster. All denna styrka som krävs. Allt våld. Allt tvång. Men jobbet är mitt allt, där glömmer jag sjukdomar , värk och trötthet. Fullt fokuserad på framförandet går det iinte må piss. När jag jobbar är jag glad!
Nu är jag så hes att jag inte kan prata och har nästa föreläsning på tisdag 22/5 inför mycket personal inom daglig verksamhet i Växjö kommun. Vi kommer hålla till ute i naturen och där kan jag bara drömma om datorer och skärmar. Får stå där med papper...? I alla fall känns uppdraget grymt kul för jag har fått sådan inspiration! Vill ösa positivitet, glädje, att personalen är viktiga var och en och vilka stordåd de kan uträtta. Riktigt få igång gänget! Tänk:väckelsemöte. Ska bli skoj! Kul med för personalen att göra annat än kubb. Tjohej, dansa i skogen Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: