VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Twitter fjant

Jag brukar lyssna på Ekot via SR- appen. Idag på morgon Ekot nämndes inte Trump alls. Bör jag vara oroad? Den clownen ges ju annars utrymme i varenda nyhetssändning! Tycker det är galet av radion, som är public service, att annars berätta i stort sett allt vad presidenten twittrar om och gör. Det finns så mycket mer i världen som är viktigare än vad han sysslar med på sociala medier.
Frågan jag ställer mig är om han kommer röstas fram ytterligare en mandatperiod. Nej, känner många, men jag är rädd att många röstar på honom. Trump spelar på folks intresse att sätta sig själv i första rummet och sedan ta itu med andra. Det resonemanget är rätt logiskt och leder till extrem nationalism och egocentrism. Alla vill ju ha det bra. Ungefär samma tankar som missnöje och egecentrism hos Sverigedemokraterna. Bry dig om dig själv först och främst. Det med solidaritet existerar inte i deras politik och politiken både hos Trump och SD är rätt lätt att sälja hos väljare som inte riktigt orkar med andra än sig själv.


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Bra skrivet! Tyvärr tror jag du har rätt om Trump...