VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Träningsvärk. Ska jag träna?

Idag har tanten en sak planerat; gymet.. borde vara rätt lätt-diska och sen sticka iväg och träna. Men när???? Jag är helt söndrig av träningsvärk! Jag tränade i fredags och fick inte ont förrän lördag kväll. Idag söndag är det ännu värre Känns inte normalt att träningsvärk växer ju mer tiden går? Nån med idé?
Även om jag har för ledbruten för tyngre vikter, ser jag promenaden till och från gymmet som motion. Och kan jag köra tio minuter på crosstrainern = bra. Jag hoppas jag känner om jag gör rätt eller fel men kommer försöka köra.
Men rätt eller fel; ska jag träna med värk? Kroppen säger Nej med sin träningsvärk. Har svårt att gå. Huvudet säger "kör på, du har bara använt dina muskler. Ett bevis på du tränat, inget farligt! Det går över!"
(null)

Taggar: Gbp, minosynligasjukdom, wellnessalvesta;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: