VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Till läsarna

Hej vänner, ovänner, välbekanta, okända och ökända. Detta inlägget är riktat till er.
Nu börjar siffrorna på statistiken hoppa rejält uppåt och min företagssidan på Facebook är det mycket aktivitet på. Detta har gjort att jag är något försiktigare. Väl medveten om att bloggen startades i en tid i kaos och utan någon vidare självinsikt skrevs mycket i icke kontrollerad affekt. Många inlägg jag inte skulle vilja läsa nu men väljer att ha hela resan publicerad lite till. Många läsare har hört av sig och sagt att de läst bloggen- från början till nu och att den är stark. Själv kan jag inte säga något om styrka, mer än att den är ett ocensurerad öppen berättelse om ett liv och vad som händer. Personer kommer och går. Jobb, sjukdomar, familj... det mesta i ett liv.
Fråga nu:,finns det något särskilt ni vill att jag ska skriva om? Och kommentera gärna varför du väljer att läsa min blogg! Det skulle ge så mycket att veta varför folk läser, vad som lockar och binder kvar.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Jag skulle vilja höra lite om hur det har gått sedan när du gjort sådana där kryptiska uppdateringar. Det gör du ofta när du misstänker olika diagnoser, men sedan får vi aldrig reda på hur det gått med dem.

Svar: Vänligen se att jag inte vill
Svara eller ha hand om
Anonyma läsare
Matilda VildaMatilda Skog

2 Amanda CL
skriven :

jag skulle tycka det skulle vara kul att läsa mer om hur du gör för att föreläsa o så, vill själv börja föreläsa nämligen. sen är ju kattbilder underbara och läsa om allt annat i ditt liv

kram

Svar: Hihi jag trodde läsarna var trötta på mina päls-huliganer! Dom ör mitt allt och försöööllker inte skriva för mycket av dom.
Kram!
Matilda VildaMatilda Skog

3 henrik
skriven :

Varför vill du inte svara på anonyma läsare? låter taskigt av dig, om dom bara vill ställa snälla frågor =(

Svar: Hej! Rent praktiskt är det anonyma som skriver påhopp och otrevligheter. Läser man min blogg och kommenterar ska man stå för vem man är.
Matilda VildaMatilda Skog