VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Perm

Efter lite dividerande fick jag åka hem på permission i ett dygn med löftet att komma tillbaka om det inte funkar och att ringa avdelningen. Jag sa att det att det är svårt att veta hur jag egentligen mår bara genom att vara på sjukhus. Det är ju hemma jag märker hur jag mår och om situationen är hållbar.
De ville göra en CT igen på magen men jag testar hellre att åka hem. Funkar inte det- då får jag åka tillbaka. Min lever var rejält svullen.
Undrar hur många kilo jag gått ner??
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: