VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nehe

Vaknade rätt pigg på morgonen och var uppe och gick litegrann. Tänkte "yes!!!! Idag kan jag åka hem!!" Och ställde in mig på det. Firade med en kopp kaffe:
(null)


Prover är tagna men på ronden sa kirurgen att de ville att jag skulle vara kvar till imorgon i alla fall. Se vilket håll det går åt. Pigg är jag inte men var förberedd på hemgång med liggande läge hemma och den klassiska uppmaningen att söka om jag blir värre. Nope. 
Har feber och jag har ju mått betydligt bättre och är förvånad att de förstår det utan att jag egentligen inte säger något.

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: