VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Neeeej!!!

Mina ögon börjar bli såriga igen, särskilt höger. Får panik- jag vill inte!! Öser på med ögondroppar och har varit tvungen att ta lokalbedövning som gör svinont. Jag vill verkligen inte skrapas och hålla på! 
Det kanske inte låter så farligt ont med sår i ögonen, men det är det. Mina hornhinnor luckras upp. Ni kanske råkat vifta till ögat eller fått något som svider. Sätt det ondaste ni känt i ögat och översätt det till att hornhinnan luckras upp av djupa sår. Det finns ingen värre smärta och den är helt invalidiserande! Det går verkligen inte förklara hur fruktansvärt ont det gör!!! Och synen blir såklart sämre. När det sätter sig op vänsterögat blir jag så synskadad att jag blir blind. Då klarar jag mig inte. Och när hornhinnan luckras upp skrapar dom bort de delar som flyter omkring och sen bandagelins. Satan vad det är dåligt. Snälla låt bli ögonen, dumma sjukdom!!

(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: