VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Näringsdrycker och tankar

Min kvällsmat;
(null)
I
Näringsdryck som framkallar massa känslor av den jobbiga typen.
Eftersom jag gick över till att äta idag och varit tvungen att få morfin pga våldsamma smärtor efter maten får jag återigen bara få dricka klar dryck. Vad väntar imorgon? Gastroskopi?

Tempar in på 38,2 och känner att jag bara uppdaterar trista sjukhusgrejer och inga vassa inlägg om lågaffektivt bemötande, grunden i möten, påverkansarbete eller jobb. Jag har inte orkat. Kan säga att jag har ett stort jobb i Växjö kommun 22/5. Det är hela personalstyrkan i Växjös daglig verksamhet som ska (rätt ord??) VILL lyssna.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: