VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Mosigt

Matlagning och fröken Skog? Innovativt. Det som ser planerat ut:

(null)
Quornsoppa.
Var egentligen så att jag glömde stänga frysen igår kväll så all mat var smält. Det mesta var onyttig mat, så pizzorna fick åka i soporna. Men quorn gillar jag och de är nyttiga och kvar var en påse tinade quornstrimlor. Mamma tipsade om att steka dom och sen frysas. 
Fram med kastrull (orkade inte stekpanna av någon anledning) och steka tinad quorn. Det blev mos. Så jag hällde på en färdig soppa och råkade tappa chiliburken men min nya variant blev ändå rätt god!


Om två timmar befinner jag mig på gymet. Jösses vad nervös jag är. Känner träningsvärk redan i ren illusion.
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: