VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Min SVP

Usch idag på röntgen kommer dom vilja sätta nål för att ge mig kontrast. Ser inte fram emot det, för dom på röntgen kan inte hantera min SVP (subcutan ven port) och jag är så otroligt svårstucken. Det har hänt att man inte klarast sätta nål på röntgen, utan jag har fått gå hem utan undersökning. Porten är jag oändligt glad över. Har haft svp sen mars 2016 men bytt en gång på grund av blodförgiftning som kom via den.
Porten kan inte alls många hantera och det är mycket grejer omkring hur man handskas med den. I vilket fall som helst är det en snabb pålitlig infart! 
Sitter i stora hålvenen under höger nyckelben. Tydligen kan man få dispens från att använda bilbälte över porten. Det förstår jag för den har en slang som går rakt in i hjärtat och skulle det rubbas dör man lätt.
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: