VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Mat ja.

Mat ör ehrm, inte min största uppmärksamhets jagare (nytt ord??) på sjukhus får du ju mat automatiskt utan att tänka på handla och laga maten. Många läsare vet nog mitt motto
"Att handla för flera hundra, laga mat i två timmar, äta på tio minuter och sen städa och diska i tre timmar är inte värt jobbet"
Inte för att jag direkt lever ohälsosamt, men mat?
Idag mär jag kom hem undrade jag när det var dags för mat.... tills jag insåg att jag måste fixa den själv. Huuu. I kylskåpet fanns kattmat, lättyoghurt och mjölk. Det var inte så lustfyllt.
(null)Ehm. Handla? Svängde ihop mannagrynsgröt och suckar över att jag måste äta snart igen. Och igen. Och igen. Evighetsprojekt i ordets rätta betydelse. På sjukhuset undrade dom om jag hade matdistribution?!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: