Inte er sak

Jag blir så irriterad och upprörd när folk tar sig friheten att på ett eller annat sätt kommentera min vikt! Ständigt får jag höra att jag gått upp i vikt och att det syns. Jaha!? Och vad du gått och blivit mosig och slapp känns det som jag vill svara tillbaka. Är min vikt och mitt utseende något för allmänhetens åsikter, precis som att bara för att jag varit mager så anser sig folk fria att påpeka viktuppgång 
-men det ska folk skita i rent ut sagt. Jag går inte till folk och säger att de är feta eller fula numera. Inte för att fet är lika med ful, men man påpekar inte andras utseende hursomhelst. Vikt är ingen allmän egendom oavsett siffror och sjukdom. Det är ingen anledning till kommentar om min viktökning bara för jag varit underviktig. Det ska man bara inte prata om. 

Träna, äta, leva, size, vardagsliv | |
#1 - - Anonym:

Man ska inte tala om vikt på det sättet. Verkligen inte. Jag kan förstå det om det är på ett bra sätt, med ett vänligt syfte, tex att du som är så smal och fin behöver inte spöka dig mer. Men att kommentera viktuppgång med ful ord?! Verkligen inte ok!

Upp