VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Gröt

Egentligen  ska jag bara äta flytande kost men efter så många och långa perioder på flytande är jag så urbota less på sparrissoppa och krämen. att jag ttog vanlig kost till lunch. Supergott; laxfilé, potatis, kall sås och ärtor. Till efterrätt chokladkaka. Åt upp nästan allt för det är en av favoriterna. Sen kom den. Smärtan.
Jag saknar ord för att kunna beskriva så våldsamma smärtor i magen. Fick Oxynorm utan effekt och tillsist morfin direkt i blodet. Jag vet inte hur lång tid det höll på, svetten rann, jag skakade och var nära att kräkas. När jag fick morfinet la sig det mest våldsamma och känslan av att ta en relativt långsamt och djupt andetag kan jag inte heller beskriva. Lättnad.
(null)

Så ikväll blir det bara mannagrynsgröt. Egentligen skulle det vara pasta med kycklingsås ELLER flytande men.... lyckades i alla fall få älsklingsgröten än soppa och kräm, som det egentligen är. Förr fanns det något som kallades önske-kost som vissa fick, och då fick man beställa precis vad man ville ha för mat och köket gjorde det enskilt. Bara för att få i svårt sjuka patienter mat. Det togs officiellt bort för något pr sedan, fast flirtar jag lite får jag mannagrynsgröt ibland. :) 
För övrigt skulle jag kunna leva på mannagrynsgröt. Det är så mjukt och snällt och är så GOTT.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: