VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Goda grannar

Kjell, min specielle granne som passar katterna går in med fullt allvar i uppgiften. Han har fått sms från mig att jag är inlagd och inte hört något från honom, så jag ringde upp för jag var orolig. Han förkunnade att han köpt makrillfilé till Bosse och annan mat till Happy och barskt sa "du kan ta det lugnt, jag sköter nu detta!"
Ha ha han är ju för go! Rensar avloppet gör han alltid.
Bildbevis Kjell:
(null)
ibland kommer han och liksom explosionsrisk ringer på dörren med at ta i handtaget, dra, bulta,ringer larmsignal på ytterdörren. Nu sist stod han där barskt men med glädje i ögat och stammade fram att han köpt min favoritcider till mig.
Goda grannar ska man vårda.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: