VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

fredag en rolig dag?

Personalen såg att var trött och sov hårt, så de väckte inte mig på morgonen. Sjuksköterskan ställde bara in medicinkopparna som jag såg när jag vaknade 09:30. Det är mänsklig värme!

Jag startar dagen med att mäta in 38,7 i temp. Snart är det rond och får jag inte åka hem så önskar jag permission. Jag vill hem och titta till alt och kolla post och så. Grannen Kjell har tagit väl hand om katterna. Hemlängtan! Håll tummarna. Fast de kan ju likagärna skicka hem mig helt och hållet.
Jag avskyr sjukhusets gula filtar, de sticks och är kalla. Det finns vanliga täcken, men inget de delar ut allmänt. Jag brukar tjata mig till ett täcke när jag är inlagd mer än över natten.
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: