VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Från sjukhussängen

Lite luddigt minne men när jag kom in visade prover och röntgen på inre blödning i magen och tarmvred på tunntarmen. Fick medicin intravenöst som ska stoppa blödning och blev inlagd på "min" avd 34. Som sagt; allt luddigt men skiktröntgen igår visade att tarmvredet minskat men att jag är svullen kring levern och bara har vätska i tarmarna. Det är förmodligen blödning i tarmarna och magsäcken de fått stopp på nu. 
Men kvar blir jag.
Jag har varit som en spillra nu några dagar. Inte kunnat eller orkat höra av mig till någon. Jag tackar med hela hjärtat av alla som stöttat på olika sätt!
Tangles på sjukhus:
(null)

Har testat att äta nu och vi tar det timme för timme. Ska prova med morfinlösning istället för kapslar och sprutor.
Som vanligt når jag blir inlagd sov jag dygnet runt första dagarna. Alltid likadant.
Nu får jag bara hoppas. Jag känner mig inte modig eller kaxig alls. Smärtor och illamående härjar.
Men blir bra bemött! Hade ett långt samtal med dr. Mikael Johansson som förstod min ovilja att söka vård och han förstod varför jag hellre experimenterar hejvilt med medicin hemma än att åka till sjukhus. Han sa att jag har en tung vårdhistoria men att de flesta förstår mer nu. Hur ovilligt jag söker, hur ont jag har och att det är allvar. Vi pratade kring det. Faktum är; jag har en mycket  opererad trasig mage numera och det går liksom inte förklara bort.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: