VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Föreläsningarna

Amanda, en trogen läsare skulle vilja veta mer om mina föreläsningar.
Ett; varje gång det är dags vill jag gallskrika och springa från salen. Alltid galet nervös och när jag är nervös blir jag hejdlöst kissnödig riktigt akut och högst opassande.(onödigt vetande)
Jag lägger ner största arbetet och slitet i förarbete. Vissa föreläsningar är lika varandra, men ibland dyker oväntat ämne, oväntad åhörare och konstig tid. Därför blir ingen någon annan lik. Jag vet vart jag står, min grund och mina olika funderingar, värderingar och känslor, och då går det gå lite utanför strukturen. När jag har fått det är det enklare, man blir inte lika rädd och överraskad vid fel.
(null)

När jag var aktiv inom handikapprörelsen (funkisrörelsen) var vi ofta iväg på kurser om ledarskap, organisation och sådant man gör i styrelsearbete. Då använde vi oss av teater, improvisation och rollspel. Det gav så oerhört mycket och jag kan ta med modet att kanske tappa bort mig lite, men improvisera ihop och hålla huvudet kallt.  (null)

Jag har mängder kvar att lära. Helt nyligen förstod jag vikten av bilder i en PowerPoint presentation. (null)

Det känns lite som att hoppar handlöst från tians hopptorn när jag samlAr mig, fokuserar
Och sen hoppar fritt! Tuta och kör!
Det är som med träningspass -det är inte ofta man ångrar att det är gjort

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Amanda CL
skriven :

vad intressant att läsa :D
Själv håller jag i perioder på med teater. Främst regi, manus och hålla i dramaövningar men vi jobbar också mycket mer hur man kan tolkas och inte tolkas med olika kroppsspråk o så :)