VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

En tanke sådär

Du vet du börjar bli gammal när du reser dig upp med ett "åhej!"
Just nu låter jag "ah aj åh ah ahaj" när jag sätter mig ner. Träningsvärk. Det gör mig ingenting, jag blir glad! Det betyder att det faktiskt finns muskler som har använts. För inte alltför längesen orkade jag inte ta mig utanför hemmet och att stå upp och svälja morgonmedicinerna tillsammans med ett glas vatten var inte möjligt. Jag fick sitta ner och duscha och höll på att dö. Rullstol till och från toalett.
Lycklig över träningsvärk och jag är så otroligt pepp! En underbar utmaning att komma iform, förmodligen mycket roligare än att redan vara tränad och försöka hålla kvar det. Nu får jag chansen att verkligen SE och KÄNNA allt jag gör. Blrja från noll.
(null)Nu som följer bloggen vet nog att matlagning inte är min starka sida. Skulle göra Bananplättar till frukost. Nyttigt, mixa en banan och två ägg till smet och stek som pannkakor. Nu blev det ju inga fina pannkakor, utan mer mos. Jag kan verkligen inte vända dom i stekpannan. Fast stekt banan-ägg-mos år precis lika gott (men ser inte aptitligt ut)

Färdigätet:
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Att du misslyckades med bananplättarna tror inte jag beror på din kokkonst. När jag försökte blev det samma resultat! Det måste bero på recepten! ;)

Svar: Japp Annette, men jag kan inte steka vanliga pannkakor heller. Fast banan-mos är rätt gott ändå, och nyttigt
Matilda VildaMatilda Skog