VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

En måndag då

Inte lite träningsvärk heller! Särkilt i vaderna. Jag har ju tidigare skrivit att man aldrig ångrar ett träningspass. Idag gör jag det nästan för kroppen är trött och jag var så trött efteråt att jag knappt var nöjd. Att sakna ork förstörde den sköna känslan som annars infinner sig.

Happys favoritställning:
(null)

Idag ska jag lämna prover på Endokrinmottagningen. Dom är ju knäppa, fick remiss dit för mer än 1,5 år sedan. De tar prover, och provsvaren är inte bra. Istället för att GÖRA något, tar dom om proverna, precis som jag antingen luras (?!) eller att värdena nog blir bättre nästa gång och tar om dom igen, Detta är fjärde omgången TSH, ADH,  kortisol och prolaktin ACHT, med vänner. Mitt tålamod är i botten. Jag skulle få tabletter med mig hem och ta på bestämda tider imorgon och ännu en provomgång onsdag.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: