VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

En fysisk känsla

Jag, precis som många i autismspektrat,, har svårt ned kyla och värme och hur man klär sig efter väder. När jag var liten gick jag obekymrad i t-shirts på vintern och vinterjacka på midsommar. Det var knepigt med värme och kyla, för det var bara en känsla i kroppen, precis som ilska och trötthet. En fysisk aktivitet helt enkelt. Jag tycker fortfarande att temperatur är en känsla  - som tex glädje. En sak som händer i nervbanan som illamående och känslan av mjuka kläder. Transmittorsubstanser spelar in.

Numera är "kläder efter väder", löst. Mamma ringet alltid mig 06:55 då hon kör till jobbet och berättar väderleksrapport och vilka kläder som är lämpliga. Perfekt.

(null)Taggar: autismspektrum m, superkrafter;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Det är ett jätteproblem för mig också! Vilken tur att du har din mamma till hjälp!

Svar: Ja och hon vet inte hur viktigt det är! Kram till dig!
Matilda VildaMatilda Skog