VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Du vinner inte det kriget

Jag vacklar ibland, snubblar, kanske faller men jag stannar inte liggandes. Min kropp är i förfall, jag orkar och vill mer än min kropp. Och ärligt; jag har ändå trots allt en jedrans stark kropp som fortfarande finns efter alla år av misshandel. Så ja- tack för att jag fortfarande vandrar på mina ben!
 Även om jag snavar, trampar snett och ramlar så vill fortsätta min resa. Vet inte om jag ska skriva "fortsätta min kamp" för jag vill inte ägna mitt liv åt  "kamp". Jag tänker inte leva enbart för att strida. Det går inte förklara krig mot tiden och livet, för du vinner inte den kampen. Istället för att föra en kamp och kriga, försöker jag hitta det fina i livet. Livet är inte en sak du vinner. Lev det istället, du har det nu, fyll det till max av saker du uppskattar! Njut av det nu när du får ha det. Välj dina strider. 
Anna Kååver skrev boken "Att leva ett liv, inte vinna ett krig"
Så är det. Att bli vän med motståndare gör att du går hel.(null)


Taggar: aldrigensam;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: