VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Djupt tacksam

Okej. Hur ska jag summera karusellen som varit. Minnen är bara fragment och inte hela. Tarmvred. Inre blödning. Lungkollaps, blåljus och sirener med ambulans, lunginflammation och minus sju kilo vätska.
 Jag har inte orkat vara social men är oändligt tacksam för alla runt mig, från norr till söder, från väntade och oväntade och även okända, som på olika sätt finns. För man kan finnas på många sätt. Ett hjärta på Facebook, peppkommentarer, stöd, och människor med civilkurage och hjärtan. Djupt tacksam över er.
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Amanda CL
skriven :

hoppas du får vara hemma ett tag nu OCH att föreläsningen kommer gå jättebra!!!!
kram

Svar: Tack Amanda! Ta hand om dig, du är värdefull 💕
Matilda VildaMatilda Skog

2 Lotta
skriven :

Vissa människor lämnar spår i ens hjärta - och dom glömmer man aldrig, så är det bara :)
Vi gillar dig helt enkelt. Och vi vill ha dig kvar bland oss så länge du vill vara en del av den här världen.
Jag har alltid trott på dig - det är kul att se att det gick in lite vett i dig till slut och att du började tro på dig själv.
Sjukt kul att även mamma gillade Tangle! Har hon också klena händer? Hon har väl varit frisör i hundra år (no offense mamma Skog ;) ), så man kanske kan behöva mjuka upp sig lite och träna motorik med såna där även då? :)