Älskade skola

Kanske inte så spännande för alla mina läsare, men jag måste berätta, att blir jag antagen till folkhögskolan i Värnamo kommer jag med stor sannolikhet ha ett fantastiskt år framför mig! Var på skolan idag,
Gick där 2014-2015 och även om jag bleknade bort redan på hösten, så var dom min glädje i livet då. Att gå i Värnamo fick mig att växa som människa och bli sedd som en person som klarar saker. Att jag fullföljde, räknades, skrattade och fanns. Jag kände att jag kunde klara något. Personalen var fantastiska allihop med glädje och god människosyn. Ja.  Idag när jag var där fylldes jag med den glädjen man bara får ibland. Den där lyckliga glädjen som får en att le större än något annat. Och Petersson. Levererar jämt. Älskade skola!
Igår kväll hade jag förmodligen tarmvred, jag känner igen det så väl. Men på något sätt suckade jag på djupet och tänkte "näääe inte NU! Jag ska ju till skolan imorgon! Tar magen SEN" och precis när jag skulle ringa ambulans la sig den värsta smärtan. Galet skönt!!!
 
(null)vardagsliv | |
Upp