Fjutten

Happy... är happyfjutt. Här jagar fräken godis:

vardagsliv | | Kommentera |

En dag hos oss

Oj jag börjar bli nervös inför föreläsningen imorgon. Det bästa jag kan göra då är väl att jobba på den.. men exakt nu är det inte så spännande. Dessutom är inte mina odds att göra föreläsnnngen helt optimalt med tarmvred, inre blödning och lunginflammation  inom loppet av två veckor. Om jag ens infinner mig imorgon gör mig glad.
 Ska till röntgen i Ljungby imorgon av alla ställen och jag hittar inte alls på det sjukhuset. Insåg det för sent för att be kommunen om ledsagning, så när jag bokade taxi bad jag om att få hjälp av chaffören. Vi får ju se hur det går.. hela serviceresor i Kronoberg har kris. Men i vilket fall som helst kommer det vara massa tid kring sjukhusbesöket som jag kan ägna mig åt uppdraget. 


Lekte lite med kameran, med konstigt resultat:
(null)

(null)


Lille gammelman med sitt blomkålsöra och en Happy som har varit riktigt seg och sur idag. Bosse ville busa på förmiddagen men Happy bara fräste. Hon har humör! Nu ligger hon och tjurar i ena hörnet av sängen. 

(null)


Träning?

Någon som vet om det är lämpligt att jag ger mig av till gymet idag, när jag tog sista antibiotikan mot lunginflammation idag på morgonen? Eller bör jag vänta med att träna? Vill verkligen köra ett pass! Riktigt köra hårt


Upp