VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Utslagen fortfarande

Var något piggare när jag vaknade idag, jämfört med hur jag mådde igår. Skrev ett blogginlägg, det brukar titta in  några läsare tidigt. Gjorde glatt mannagrynsgröt men sen sjönk jag ihop totalt. Sjuk. Fick hjälp med skjuts till och från apoteket och det var knappt jag orkade sitta i bilen dom åttahundra meterna.
Så nu ligger jag i sängen under värmefilten och önskar mig någon annanstans. Aldrig reagerat så otroligt kraftigt  innan!! Visserligen brukar jag vara trött och sjuk men inte totalt utslagen!
Var tvungen att avboka alla möten idag. Surt
(null)


Taggar: immunbrist;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: