VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Underbara Legimus

Åh, lycka, jag har skaffat Legimus igen. Bibliotekets egna app med alla inlästa böcker som finns. De har i stort sett alla böcker inlästa och ger hela tiden ut de nyaste. Det är inte de "kända" inläsarna eller författarna själva, men bibblans egna är bra och man kan både öka och minska hastighet. I appen kan man söka böcker  i hela biblioteketoch du har som en bokhylla i Legimus där böcker du läser finns och de slutar och börjar där du var sist. Tror du kan ha upp till tio böcker på gång samtidigt. I Legimus finns också i princip all kurslitteratur i eftergymnasiala utbildningar som studenter annars får betala. Jag läser några i journalistik och politik just nu.
Underbart och gratis! Man behöver inga intyg på synskada eller dyslexi för att få Legimus, utan biblioteket anser att de som vill ha inläst litteratur ska lätt få det och vill man avgör man själv- precis som det är gratis att låna pappersböcker.


(null)Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Amanda CL
skriven :

Det är ju jätte bra!