VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Super-bilder

Jag håller på och sitter med kommande ppt inför föreläsningen på måndag. När jag och manager, korrekturläsare, bollplank, projektledare och energigivaren Kristin J, var där sist fick jag höra, och insåg- det är bra med bilder, gärna träd eller stenar eller något. (Kristin ville presentera sig med några stenar men det tyckte inte jag var passande, hon är inte ett fossil, så som tur väl var la hon upp en fin bild på en leende Kristin)

 I alla fall, jag har inte tänkt så mycket på det här med bilder i PowerPoint tidigare men förstår nu att det spelar roll. Tror det är bra att vila ögonen på något vid en föreläsning, gärna på det föreläsaren presenterar. Nu har ju inte jag några bilder på träd och stenar, men la in några bilder från mitt bibliotek.... dvs mig själv, jobb och katter :) 
visst passar det med supermantofflor när du pratar om superkrafter?


 
(null)
Nu ska jag äta plommon. Återkommer.


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: