VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Sluta inte förrän vid döden

Ge aldrig upp hoppet förrän det är begravning. Det värsta som finns är när hoppet sakta försvinner. Jag vet att jag tjatar om "finns det liv, finns det hopp!" Och med det menar jag att hoppet kan se olika ut. Man kanske kan tro att det inget finns att göra hos svårt sjuka döende människor. Jo! Kärlek. Och kärlek är en form av hopp. Så länge någon är älskad finns hen. 
Jag tyckte alltid förr att det där "hoppet är det sista som lämnar en" bara var fjantigt, men nu ser jag det på annat sätt. Hoppet är viktigast! För sluta aldrig hoppas, sluta aldrig kämpa förrän begravningen. Och då kan du ändå  fortsätta älska personen i evigheter.
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: