VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Se resultat

Ok. Jag behöver en anledning när jag ska göra någonting och jag behöver både pepp och resultat. Det gäller det mesta och jag tror inte jag är ensam om att ha det så i vissa delar av livet. Jag skulle inte ställa mig och diska om det inte fanns en anledning och det hade varit meningslöst om disken inte hade blivit ren.
.
Appar är bra. Även om jag inte ens springer 1/10 maraton så behöver jag hjälp att peppa, utöva och sen se resultat. Nu har jag lagt Runkeeper appen på förstasidan i mobilen och appen gör sitt. Påminner! 
(null)
I appen syns också hur motionen sett ut.

(Sjukt bra!)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: