VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Särklass värst reaktion

Idag har jag varit helt, totalt, utslagen! Det beror nog på mitt immunförsvar som kom i nålar i magen som pumpades in igår. Det slår olika från gång till gång; efter någon gång blir jag bara lite hängig och trött några dagar. Vissa gånger, vilka är flest, blir jag riktigt sjuk. Oftast Ungefär som kraftig influensa. Det kanske inte låter så plågsamt men jag lovar 
-jag blir helt utslagen. Kan vara upp till en vecka men minst tre dygn. Denna gången är nog den jag i särklass reagerat mest och värst på. Jag har legat ur funktion i sängen och försökt stå ut. Vet inte vart jag ska göra av mig själv.
Det jag lyckades med var att få ihop blev en smoothie. Mjölk, frysta bär och lite frön. Kunde knappt få i mig det. Och panodil och Treo men de hjälper inte så mycket.
(null)
Peace jag hoppas att jag i alla fall mår liiiiite bättre imorgon för jag ska iväg på möte. Men mår jag som idag måste jag ställa in allt.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Krya! 💕

2 Anette
skriven :

Usch, du ser verkligen risig ut... :( Hoppas du snabbt blir piggare!