VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Samlar ihop

Det är gäller att lyfta huvudet, att samla ihop sig och försöka komma upp (ännu en gång) efter en kväll från helvetet. Jag somnade tidigt som tur väl var. Dessa gånger...
och nu är min ambition att tagga mig inför föreläsningen. Förbereda på bästa sätt, läsa på, äta, kolla teknik. Tänker göra det jag ska.
 
Det må vara kämpigt, ibland överjävligt, ibland värre än det,  men jag måste ändå vara tacksam för att jag finns. Annat vill jag inte. Jag ska inte leva mitt liv för ingenting. VildaMatilda är inte så. Som min läkare sa:
"Du är som en såndär docka med tung, rund botten. Man kan trycka ner den, men den reser sig igen. Omöjlig att hålla sig liggande"
(null)Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: