VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Party tack

Ny klänning! Från billighets-sajt jag egentligen inte borde köpa ifrån pga deras anställdas dåliga arbetsförhållanden och tveksamma metoder och definitivt inte ekologiskt eller hållbart tänkande. Men anayway, fick följande klänning på posten, den är så fin att jag hoppas och klargör att jag vill ha en party-inbjudan! Tycker den är för fin för att ha i jobbet. Mamma upplyste mig om att JAG fyller snart!

(null)

(null)


Det ska inte vara byxor till bara..Idag är det utbildning på ABF och jag är, tack och liv, lite piggare än senaste mardrömsdagarna. 💓 men magen?! Såna intervallsmärtor att jag har svårt att få luft. Hur blir detta?
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: