VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Ostbågar teknik

Jag bor granne med en billig och bra matbutik som nog några bloggläsare sett. Det är smidigt att bo så nära om man ska storhandla och inte orkar bära hem så mycket på en gång,  det är ju ingen lång väg att gå. Och lika positivt som det är smidigt att bo nära en matbutik, är att det är alltför smidigt lätt att sticka dit när suget kommer. Just nu säljer dom  godis för 29,90kr plåga att sitta hemma med sin keso! Och två påsar chips och ostbågar för 25kr!
?Ha ha ha ha ha apropå ostbågar; man blir ju väldigt smulig och smutsig om händerna av att äta dem och jag tycker det är ett pinsamt dilemma att sitta med ostbåge-smiliga fingrar bland folk  (hur tusan får jag väck smulorna diskret? Slicka av fingrarna? Dra sig på byxbenet?) med min morbror hade en väldigt bra lösning: han äter med kinesiska pinnar eller en tandsticka.
Det finns lösningar till mycket
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Wemlan
skriven :

Våtservetter! :)
Min räddare i nöden. Lätt att ha en i fickan.

Svar: Hagahaaaa där gav du mig ett av årets bästa tips!!!!! Jag dör, ha ha har aldrig tänkt så långt
VildaMatilda