VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Organisera

Då blev jag registrerar som egenföretagare i unionen. Gillar nog inte pappa, men JAG tycker det är viktigt att organisera sig och få en majoritet med sig och ha bakom sig och ett fackförbund att lita på. (null)

Bank fredag. Klädkod? Någon med lite folk vett och etikett? Klänning bör det väl vara när jag ska få min bankman och starta upp min firma?
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Wemlan
skriven :

Ha på dig det du känner dig bekväm i! Jag har haft allt från kostym (för det har jag på jobbet) till jeans och collegetröja när jag besöker min bankman och min revisor. Min man har aldrig något annat än vanlig tröja och cargopants. :D Jag tror inte det finns någon klädkod faktiskt. Hel och ren är nog viktigast! Lycka till, stort med första egna företaget! Massor av peppkramar från mig.