VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nya steg

Jag tar upp det igen för jag tycker det är ett intressant ämne. När jag blev presenterad inför socionom studenternas så står det bloggaren vilda Matilda. Att bli kallad blogger det är någonting nytt för mig på något sätt kan jag känna att det är ett väldig steg framåt uppåt. Jag var inte patient,  jag var inte ett funktionshinder och bloggen är en del i samhället där jag inte tillhörde innan. Det var fantastiskt häftigt att bli kallad bloggare och med -jag har liksom tagit steget utanför vården, utanför fd. Patient, Utanför självskador och destruktivitet.  
Jag kan leverera på andra sätt det behöver inte vara psykiatri eller funktionsnedsättningar och att då bli kallad Bloggare, då ja det är det min kunskap, mina åsikter nu, inte vad jag gjort utan, det är vad jag gör nu som gäller. Visserligen har jag min historia och jag utgår oftast från den men inte alltid och jag har min bakgrund, naturligtvis,  men jag är också här och nu. Jag har nog tagit steg framåt in in i affärer, in i reklamsamarbete, in i eget företag, in i samhället.


Det kanske Kan bli något med mig också


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: