VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nu var det bättre

Det var någon väldigt märklig sjukdom jag hade igår. Hade ju 39 graders feber som inte febernedsättande kunde få ner. Men idag har jag ingen feber alls och känner mig inte alls lika sjuk! Jag fattar ingenting, men glad blir jag! 
Önska mig stort lycka till idag, det kan behövas för det kanske inte går så som jag vill. Insåg det med skräck, allting är inte självklart. Nu talar jag lite i gåtor men ja, uppdatera efter klockan 12 och då kommer jag veta mer, antingen är jag väl jätteledsen eller jätteglad.


Över till katter; ingen har förmåga att stirra  så. som Bosse. Han är rätt tyst av sig, han låter lite ibland men han kan stirra både anklagande, önskande och bedjande. Och när han vill mysa och bli buren eller sitta i knät. För att inte tala om när de är dags för mat.,. Happy vrålar när hon vill ha mat och pratar lite för det mesta, man hör på henne vad hon vill. Men Bosses blick.. 
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: