VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Livet i sin stillhet

Happy är livsnjutaren nr 1. Hon tar lätt upp en hel 120 cm säng eller använder Bosse som kudde, helt utan att fråga honom.
Skruttfia
(null)Jag har ju feber, är allmänt kass och ont i bröstkorgen, lite sådär jobbigt med andning och är bitvis lila/blå fläckig på fingrarna och det kryper och sticker i händerna. Fläckarna har jag inte haft förr och de syns inte så tydligt på bilden. Fingrarna är rätt gråbleka med dom där fläckarna. Bör jag kontakta vården? Eller är det bara förkylning? 
(null)

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Det låter faktiskt inte bra... Är det symtom du inte känne4r igen, så ska du nog kontakta vården.