Katt effekt

Bosse har lärt sig en del. Som att slicka på mig för att flytta på mig eller få uppmärksamhet. Jag avskyr när han slickar och Bosse har lärt sig effekten som är blixtsnabb.- jag reagerar. På morgonen när vi stigit upp  och jag direkt går och ställer mig vid köksbänken och plockar med mina mediciner (barfota) slickar han på mina fötter för att flytta mig, sen ge mig dåligt samvete för jag snäst "sluta!" och därefter få mat. Alltid, alltid samma varje morgon. Alltid. Alltid.

Inatt var det strid om vem som skulle få platsen jämte huvudkudden. Har en 120-säng och bara en kudde, så där är ett eftertraktat utrymme.
(null)


(Grå lakan vit kudde, utrymmet till höger)
Happy brukar sova där men i natt sov fröken vid fötterna. 
Jag tyckte min arm skulle vara där medan Bosse tyckte han. Jag la dit armen- Bosse slickade, jag flyttade surt, Bosse la sig nöjt där. Jag la dit armen igen- Bosse fram med tungan, jag flyttar, osv.
Denna katt! Så jädra nöjd över effekten!

familj/vänner/kärlek/hemmet/katt, vardagsliv | kattliv | |
#1 - - Anette:

Vilken rackare! :D

#2 - - Amanda CL:

De är så söta!
När jag va kattvakt åt min brors katt, väckte han (katten) mig genom att lägga sig vid mitt huvud och spinna jätte högt tills jag vaknade och sen petade han på mig med tassen så att jag inte skulle somna om :P

Upp