VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jour

Jag har förmånen att kunna ringa min psykolog, närsomhelst, alla dagar, alla tider. Vet inte när det bestämdes, förmodligen väldigt längesedan! Det är tänkt att jag ska ringa honom när det är kris och jag behöver hjälp- med det han kan göra via telefon. Och lyssna på vad han säger annars är det ingen idé att jag ringer.
Ringde psykologen, Mats som han heter, igår eftermiddag. Berättade om läget, om lungorna och sa 
-mats hur skulle du gjort? Inte som psykolog, utan som människa? För att klara det?
-Jag vet faktiskt inte Matilda. Ärligt talat vet jag inte. 
-jomen du är ju psykolog
-jag vet inte hur jag hade gjort. Det är så hemskt. Kanske...Det är ju som det är och det går inte fly ifrån, och det känns som du gör rätt. Vara här och nu. Att vara här och nu är nog det jag hade försökt göra. Lyssna till wizemind. Vara Mindfull. Inte vara framåt i tiden, inte spekulera över framöver. Att överleva nuet. Lyssna till sin inre röst.
Taggar: dbt #alvesta #psynligt;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: