VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Inte service

Hur kul är det med en räkning på 1790kr från serviceresor i ett ansträngt ekononiskt läge? Vill säga några saker. Det borde inte heta SERVICEresor.. Bara:  "Resor med tvivelaktigt fordon, tveksamhet till chafförer och åktur med livet som insats, aldrig på rätt klockslag."
Jag önskar mig pengar. Gärna en miljon eller så, men om det kniper vill jag gärna ha räkningen betald så gammel-tant med trycksår någon gång får råd att köpa en madrass med kvalité. Jag fyller år snart och hoppas på hjälp till en madrass. (Hör ni det, ni fyratusen läsare där många har Swish!) 😉 med min ekonomi köps madrass typ på loppis. Nästan. Jag snackar inte tempur för tiotusen men Ikea för fyra. Får bara drömma och lägga om tryckåren.
Peace
(null)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: