VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hets i samhället

Hittade en bild jag gjorde för tre år sedan. Mängder tid och händelser emellan men bilden säger rätt mycket om samhället.

(null)
Dels daglig reklam på mail; bränn fett minska cm.
En tallrik med en liten mängd mat på
Koffeintabletter för att orka
Och en mager arm.
Är det logik i Sverige? Behövs alla fyra bilderna för att det sjuka hjulet ska rulla? Vad hände om vi tar bort reklamen? Skulle koffeintabletter behövas för att lyfta den magra armen som får för lite mat?
Egentligen är det andra än jag som för debatt kring mat, kroppsfixering, reklam och vikthets i vårt samhälle, men just detta blev så tydligt nu såhär tre storlekar större och tre operationer senare.
Plocka bort koffeintabletter, fyll på med mat
Sänd annan reklam än att minska i vikt och armen blir lite starkare 
Är det jättesvårt?
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: