VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hej ny vecka

(null)
Hej måndag och ny vecka! Jag började veckan redan igår genom att mejla med en av mina stora förebilder; Nåkkve Balldin. Pratade om hjärnan vid adhd; transmittorsubstansernas mardröm. Han har haft en modell som jag sedan har försökt bygga vidare lite på. Nåkkve är så otroligt duktig och alla som har hört honom pratar om honom i varannan mening. Så att han vill mejlväxla med mig ser jag som en oerhört stor ära, jag är uppriktigt riktigt riktigt glad!
Måndag? I helgen har jag nästan lyckats glömma bort att jag ska till lungmottagningen idag. I lördags var det ju heldag på ABF och i söndags, alltså igår, var jag och mamma på Grand Samarkand i Växjö och handlade och då glömde jag bort allting för en stund och det är rätt skönt. Jag känner att min tillvaro är lite så kaotisk ibland att jag behöver glömma den ibland. Tack vare att jag har fått pausa från mitt liv litegrann så kan jag ta tag i det nu och känner att jag kan gå till sjukhuset med nya krafter och ta mig an vad som än väntar.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: