VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Fläckiga örngott

Har fått en ny, underbar kudde av föräldrarna! 
Och kudde. 
En betraktelse:
Jag färgar håret, rött. Det färgar av sig på örngottet. Vet inte hur många gånger jag fått frågan på sjukhus om jag kräks i sömnen, alternativt blöder nånstans. Har dom aldrig varit med om folk som färgar håret?? 
Min barndom är präglad av örngott med fläckar på. Mamma hårfrisörska har såklart alltid hållit på med sitt hår= missfärgade sängkläder. Själv tror jag att jag var åtta eller nio vid första färgen= fläckiga örngott en naturlig del av livet. (null)
Nej en ny kudde men ett nyfärgat hår har vilat på det.


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: