VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Dator är bra

Ännu en dag och företaget VildaMatildas första. Kan inte riktigt greppa.
En sak jag tyvärr kommer få greppa och känna på bankens konto är att jag måste lämna in min dator för reperation. Macaffären skulle ha 695kr bara för att felsöka! Kan jag nästan göra själv, tror inte datorn har ett fungerande operativsystem för batteriet eller nåt la av när jag skulle uppdatera det. Känns inte kul!
(null)
-


Och nu är ju en fungerande dator en förutsättning för att jag ska kunna jobba. be en liten bön, dansa en lyckodans eller tänd en god-tur-brasa att jag har råd att betala! Det kunde inte kommit mer opassande. Datorn har fungerat fint sen jag köpte den i december 2016.. och så lägger den av NU?!?!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: