VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Bosses logik

Enligt Bosse är jag som mest attraktiv och mest intressant som gosobjekt när jag inte har tid, som betalar räkningar. Då passar det vääääldigt bra att sitta knä, tugga på mobil och penna och putsa på mattes händer.

(null)


(null)
(null)
  Jag har varit ledig hela morgonen och har gosat med happy och haft all tid i världen för Bosse men han har inte brytt sig. Eller jo, han har gosat och han har fått mat och så där. Men han tar idé till att vara mitt stora fokus när jag ska betala mina räkningar, och då har jag ändå varit uppe kanske 5 timmar före jag började.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: