VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Boka föreläsning

Jag föreläser ur mitt NP-perspektiv. Historia, men också nu och framåt. Framgångsfaktorer, identitet, bryta upp, vård, vad vi gör, det vi kan göra, psykiatri, npf, möten, lärande, bemötande beroendeställning. Konkreta råd till mer diskussion och reflektion. Jag utgår från det som främst är självupplevt och saker som jag sett, hört och kommit fram till själv i vård, omsorg, utbildning föreningar och samhälle.  .
Min repertoar är ganska bred och har stort utbud av ämnen, längd och form och jag formar min insats efter vad som efterfrågas. 
De som varit engagerade har varit allt från små lågstadiebarn till läkare, föreningar, universitet, anhöriga, på vårdutbildningar, för yrkesverksamma, såsom socialstyrelsen, socionomer och boendestöd, både inom privat och offentlig sektor. Allmänheten i stort finns med.
Handlett bl.a. större kommuner och privata vårdbolag. Både stora projekt och mer specifika punktinsatser. Referenser finns och inget är omöjligt! Rimliga priser, F-skatt 

Vid intresse -tveka inte utan skicka mail till 
vildamatildasjobb@gmail.com
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: