VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Är det galet att resa sig?

Egentligen kanske jag är galen och helt borta från verkligheten som håller på starta upp anställning, reklam, skola, firma och så vidare och plocka på mig fullt med jobb när min hälsa inte är den bästa och ingenting är säkert framöver. 
Men....
jobbet är så viktigt, där får jag andas,  då får jag vara Matilda och där lever jag och hälsan är som den är, och den är fortfarande dålig även om jag inte skulle ha jobb eller skola 
-så varför INTE jobb eller skola? 
Jag kan inte begränsa mitt liv helt efter min hälsa eller anpassa mig helt och hållet efter det, mer än att acceptera. 
Jag är sjuk, det går att föreläsa med kraftig värk, det vet jag, men jag vet också att dagen efter man föreläst med kraftig värk så kan man inte göra någonting. Och jag klarar inte allt för mycket aktiviteter på en dag och måste sätta vila i prio, ta mediciner, behandlingsform, kombinera sjukhus och hem och acceptera de dagar då jag inte kan göra någonting alls och kanske jobba mer de andra dagarna. Räkna med att vara inlagd ibland, men då använda mobilen. Jag får också kolla på olika möjligheter att jobba, att jobba på distans är ett måste,  min hälsa håller inte för att  vara på exakt ställe mellan 07- 16 varje dag. 
Med det jobbet jag har nu kan jag sköta största delen hemifrån och jag kan jobba på tider då det passar mig. Om klockan är 03:00 och jag inte  kan sova så kan jag sätta mig och jobba och då kanske jag inte behöver jobba på dagen, utan ta mig igenom andra saker istället. Man får prioritera energi man får prioritera tid.
.Jag har accepterat liv efter min hälsa men jag låter också hälsan inrättas lite efter mitt liv. Min vilja och min glöd kan ingen stoppa, inte ens tarmvred, operationer, transplantation eller blodförgiftningar. VildaMatilda lägger sig inte länge. Det viktigaste är inte hur många gånger du ligger ner, utan det viktiga är att resa dig upp. Det är iallafall mitt motto att resa mig upp så snabbt det bara går för jag kommer falla igen men då är det bara att resa sig igen och fortsätta promenera.
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: