VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Äntligen min!

Jag har velat ha en onepiece eller en sån där jumpsuite eller var det heter. Första gången var populära var väl för typ åtta år sedan och jag är lite sen. Trots det tog jag mod och beställde en från Wish i storlek fem Xl och tänkte att det måste bara passa..och den satt som en jäkla jättetight sparkbyxa! Jag är 178 cm och den var väl för folk runt 150.?Så jag började leta runt på övriga nätet efter en jumpsuite tänkte att "dom är nog inte så dyra för dom är inte modern" 
Pfff de var ju svindyra! Klickade hem en och den är min nya favorit. Det ser dock ganska konstigt ut att vara 178 cm lång och gå omkring i en sparkdräkt.. bästa hänget i den och den är visserligen hur skönt som helst men jag går nog inte och lämnar soporna i den. Får någon backlash till någon bebis klädsel på dagis(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: