VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Allt men inte

Jag vill egentligen inte klaga eller måla upp en bild av mig som sjuk. De flesta bloggläsare vet ändå att det är mycket sjukvård för VildaMatilda trots motvillighet. Det är svårt att avgöra hur mycket jag ska dela med mig här på bloggen för jag har många läsare och vem som helst kan läsa. Förr var det inte så noga tyckte jag, men nu är bloggen ett ansikte utåt, mot arbetsgivare och uppdragsgivare, som en form av talesperson och delvis påverkansarbete. Då känner jag att jag inte helt och hållet kan dela med mig av allt. Jag vill inte att eventuella uppdragsgivare läser att jag jämt är sjuk eller mår dåligt. Ger inget riktigt förtroende för om jag klarar av jobb liksom. Sen vill jag inte censurera för mycket heller, jag är inte den typen som skäms och döljer och här på bloggen väjer jag inte för att ta upp även jobbiga grejer. Så- balansgång. Jag sviker inte dem som uppskattar min öppenhet men lägger heller inte fälleben för mig själv genom att jämt vara sjuk.
Och nu halvligger jag och kämpar med andningen. Känns som jag syresätter mig dåligt och det kvittar vad jag gör. Antar att det inte hjälper att ringa vården, ska till sjukhuset med lungorna på måndag och ingen annan kan väl göra något mer än att mäta syremättnaden.
 Jag har alltid tänkt:
"Vad som helst, bara inte något med lungorna"
Hellre amputera ett ben eller bryta en arm för ångesten när du inte får syre är oerhört plågsam. Allt- men bara inte lungorna.

Två livsnjutare:

(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: