Party tack

Ny klänning! Från billighets-sajt jag egentligen inte borde köpa ifrån pga deras anställdas dåliga arbetsförhållanden och tveksamma metoder och definitivt inte ekologiskt eller hållbart tänkande. Men anayway, fick följande klänning på posten, den är så fin att jag hoppas och klargör att jag vill ha en party-inbjudan! Tycker den är för fin för att ha i jobbet. Mamma upplyste mig om att JAG fyller snart!

(null)

(null)


Det ska inte vara byxor till bara..Idag är det utbildning på ABF och jag är, tack och liv, lite piggare än senaste mardrömsdagarna. 💓 men magen?! Såna intervallsmärtor att jag har svårt att få luft. Hur blir detta?

Måste närvara

(null)Jag hoppas med allt jag har att jag mår bättre imorgon, i alla fall bättre än de tre senaste mardrömsdagarna efter behandlingen i tisdags. Det är sista utbildningsdagen på ABF och det finns inga alternativ än att gå. Missar jag den får jag inte anställning. Känns surt. Det är väl "bara" att göra sig pigg på mängder koffein, Treo, ta alvedon och diklofenak och kanske nån Oxynorm och bita ihop. Jag måste närvara!

Ont

Jag har så ont i magen att jag knappt kan andas. Går i kraftiga intervaller. Det är sådana här tillfällen jag kommer ihåg att jag har gjort sju stora bukoperationer och hur det kan gå.
(null)

upp och ner, vardagsliv | | Kommentera |
Upp